ΝΕΑ

Latest Industry News

Πρεμιέρα για την Porsche 718 GTS

Η γκάμα της μικρής Porsche εμπλουτίζεται με την 718 GTS,την κορυφαία μέχρι στιγμής έκδοση που υπόσχεται ακόμα καλύτερες επιδόσεις και έναν πιο οδηγοκεντρικό χαρακτήρα.

Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Οι νέες 718 Boxster και 718 Cayman GTS διαθέτουν ένα πακέτο οπτικών αλλά και μηχανολογικών διαφοροποιήσεων σε σχέση με τις απλές εκδόσεις των δύο μοντέλων. Ανάμεσα σε αυτές είναι και η αναβαθμισμένη – συγκριτικά με την έκδοση S- κατά 15 ίππους ισχύ που πλέον φθάνει τους 365 ίππους χάρη σε βελτιώσεις που έχουν γίνει στην εισαγωγή αλλά και και τους υπερτροφοδότες.

Η GTS θα συνοδεύεται από χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων με δυνατότητα επιλογής και του αυτόματου PDK διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων ενώ στο στάνταρ εξοπλισμό θα περιλαμβάνονται η ενεργητική ανάρτηση και το μπλοκέ διαφορικό. Δεδομένο είναι το όφελος σε επίπεδο επιδόσεων με τις εκδόσεις GTS και των δύο μοντέλων να σημειώνουν το 0-100 km/h σε μόλις 4.1’’ με την τελική ταχύτητα να φθάνει τα 290 km/h.

Σε οπτικό επίπεδο οι GTS θα ξεχωρίζουν μεταξύ άλλων από τα φιμέ εμπρός και πίσω φώτα, τις μαύρες απολήξεις των εξατμίσεων και τους τροχούς 20 ιντσών. Στο εσωτερικό οι GTS θα διαθέτουν το χρονόμετρο στο κέντρο του ταμπλό καθώς το πακέτο Sport Chrono θα είναι μέρος του βασικού εξοπλισμού όπως το ίδιο συμβαίνει και με τις επενδύσεις από αλκαντάρα.

Το κόστος των εκδόσεων GTS αναμένεται να είναι αυξημένο περίπου κατά 10.000 ευρώ σε σχέση με τις εκδόσεις S και οι πρώτες παραδόσεις υπολογίζεται να ξεκινήσουν τον Μάρτιο του 2018.

πηγή. newsauto.gr

Back to top
English