ΝΕΑ

Latest Industry News

Land Rover Discovery από την Startech

Όσο περνά ο καιρός, τόσο περισσότερο διαπιστώνουμε πως υπάρχει αρκετό ψωμί εκεί έξω, σε ότι αφορά τις βελτιώσεις των αυτοκινήτων από διάφορους επίσημους οίκους, όπως για παράδειγμα ένας από αυτούς είναι η Startech, με προσκεκλημένο εδώ το Land Rover Discovery.

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Η Startech, σχεδιάζει να προλάβει την έκθεση της Φρανκφούρτης και όλα τα βλέμματα που θα πέσουν σε αυτή, για αυτό πρόκειται να παρουσιάσει ένα νέο και ιδιαίτερα προσεγμένο bodykit το οποίο μεταμορφώνει το νέο Land Rover Discovery. Αρκούν μόνο ένα ζεύγος νέων προφυλακτήρων, μια διακριτική αεροτομή, ένα πρόσθιο spoiler και ένας αποτελεσματικός διαχύτης για την ανάλογη περίσταση.

Η εταιρία βελτιώσεων μας ενημερώνει πως το συγκεκριμένο bodykit αποτελείται είτε από πλαστικό υλικό είτε από το αντίστοιχο carbon. Πέρα από το νέο σώμα, στις υπόλοιπες διαφοροποιήσεις συναντάμε μια νέα εξάτμιση, τροχούς 22 ιντσών, αλλά και ελαστικά διάστασης 295/40. Αντίστοιχης περιποίησης δέχθηκε και το πολυτελές εσωτερικό με ψήγματα σπορτίφ έκφρασης και καλούδια άνεσης. Τέλος, να προσθέσουμε πως η φίρμα βελτιώσεων επιφυλάσσεται να βάλει χέρι και στον κινητήρα, το επόμενο χρονικό διάστημα.

 

Πηγή. newsauto.gr

Back to top
English