ΝΕΑ

Latest Industry News

Bentley: Παρέα με τα yacht

Continental GT Convertible Galene Edition by Mulliner

To ειδικό τμήμα Mulliner δημιούργησε την απόλυτη έκδοση της Bentley Continental GT Convertible σε συνεργασία με την Princess Yachts, μία βρετανική εταιρεία εξειδικευμένη στη σχεδίαση πολυτελών σκαφών.

Κινητήρια δύναμη είναι ο αναβαθμισμένος V8 4.0 κινητήρας που με διπλή υπερτροφοδότηση αποδίδει 507 ίππους και 660 Nm ροπής, ενώ η υπερ-ποιοτική αναδιπλούμενη οροφή των τεσσάρων επενδύσεων διασφαλίζει ανεπηρέαστο το περιβάλλον για τους επιβάτες όπως και στις κουπέ Continental GT. Το βασικό χρώμα Glacier White συνδυάζεται πολύ αρμονικά με το διακριτικό Sequin Blue που είναι τοποθετημένο χαμηλότερα, μία λεπτομέρεια που υπογραμμίζει την κομψότητα της συγκεκριμένης έκδοσης. Μία σκούρα μπλε οροφή και οι αστραφτερές Propeller ζάντες 21 ιντσών συμπληρώνουν το στίγμα της Galene Edition.

Οι δερμάτινες επενδύσεις Linen και Portland των καθισμάτων διακοσμούνται από τις χειροποίητες ραφές Camel, ενώ τα εσωτερικά πάνελ στις πόρτες είναι στις αποχρώσεις Linen, Portland και Brunel. Ο ίδιος συνδυασμός ντύνει το ταμπλό, την κεντρική κονσόλα και τα υποβραχιόνια, ενώ το τιμόνι είναι σε Linen και Brunel με ολική ραφή Camel. Το εξωτερικό χρώμα Glacier White βρίσκει απήχηση και στο εσωτερικό, όπως στο ντουλαπάκι και στο ταμπλό, όπου υπάρχει μία έξοχη απεικόνιση ενός σούπερ γιοτ δημιουργημένη από το χέρι του Jaume Vilardell.
Επίσης, φιγουράρει και στο ρολόι που διαθέτει η Galene Edition. Η Mulliner δημιούργησε ένα νέο υλικό φινιρίσματος, το Pinstripe Walnut, το οποίο προσδίδει ένα πιο αυθεντικό και φυσικό φινίρισμα στην κεντρική κονσόλα και στο ντουλαπάκι. Επιπρόσθετα το Pinstripe Walnut φινίρισμα ενισχύει σε διάφορα σημεία την κομψότητα της συγκεκριμένης έκδοσης. Που θα παραχθεί σε μόλις 30 «αντίτυπα» για όλο τον κόσμο.

Πηγή: www.naftemporiki.gr

Back to top
English